ANATOM TREADMILL

Treadmill och löpbandsträning för hundar

Vi erbjuder löpbandsträning på treadmill i uppbyggande syfte för rehab och fysträning. Med individuellt anpassad hastighet och lutning kan man stimulera och förbättra hundens rörelsefunktion. Träning sker under kontrollerade former. Treadmill kan användas för rehabilitering av hundar med rörelsenedsättning, hundar som varit skadade eller hundar som försiktigt behöver komma igång med sina rörelser efter en operation.

ANATOM REHAB

Fördelar med fysioterapi

Fysioterapi är väl utvecklat inom humanvården och föreskrivs ofta för neurologiska skador, frakturer, vrickningar, stukningar, sår och artros. Precis som människor kan hundar behöva högteknologisk kirurgi, sjukhusvistelse och terapi för sina skador. Allt för ofta får inte hunden rätt terapi och efterbehandling för att få bästa möjliga återhämtning. Vi hjälper dig gärna att återfå en stark och spänstig hund.

Lindra din hunds smärta - Bygg styrka och smidighet - Påskynda återhämtning

Bokas alltid som första besök vid utredning inför veterinärbesök eller rehab efter konstaterad skada/diagnos. Omfattar genomgång av hundens vardag, rörelseanalys och undersökning av hunden. Avslutas alltid med sammanfattning av status samt rekommendation för upplägg framöver.
LÄS MER

Ett omfattande besök där du får stöd & råd kring den växande hunden. Passa på att träna hantering i "skarpt" läge, men i en avslappnad miljö med en trygg person. Genomgång av hunden, rörelseanalys, tid för frågor samt allmänna råd kring växande hundar och individuella rekommendationer baserat på den totala bedömningen.
LÄS MER

Ett omfattande besök där du får stöd & råd hur du kan hjälpa din äldre hund i vardagen. Genomgång av hunden, rörelseanalys, tid för frågor samt rekommendationer baserat på den totala bedömningen.
LÄS MER