ANATOM FRISKVÅRD

Friskvård för hundar

Vi erbjuder friskvård av hund. Kurser, PT, individanpassade styrkeprogram för hund, gruppträning.

ANATOM REHAB & FRISKVÅRD

Fördelar med fysioterapi

Fysioterapi är väl utvecklat inom humanvården och föreskrivs ofta för neurologiska skador, frakturer, vrickningar, stukningar, sår och artros. Precis som människor kan hundar behöva högteknologisk kirurgi, sjukhusvistelse och terapi för sina skador. Allt för ofta får inte hunden rätt terapi och efterbehandling för att få bästa möjliga återhämtning. Vi hjälper dig gärna att återfå en stark och spänstig hund.

Lindra din hunds smärta - Bygg styrka och smidighet - Påskynda återhämtning

Bokas alltid som första besök tex inför eller efter tävlings- eller jaktsäsong och omfattar genomgång av hundens vardag, rörelseanalys och undersökning av hunden. Avslutas alltid med sammanfattning av status samt rekommendation för upplägg framöver.
LÄS MER

Ett omfattande besök där du får stöd & råd kring den växande hunden. Passa på att träna hantering i "skarpt" läge, men i en avslappnad miljö med en trygg person. Genomgång av hunden, rörelseanalys, tid för frågor samt allmänna råd kring växande hundar och individuella rekommendationer baserat på den totala bedömningen.
LÄS MER

Ett omfattande besök där du får stöd & råd hur du kan hjälpa din äldre hund i vardagen. Genomgång av hunden, rörelseanalys, tid för frågor samt rekommendationer baserat på den totala bedömningen.
LÄS MER